IMPRESSURA MARKETINŠKE PUZZLE

Marketinške ili promotivne IMPRESSURA puzzle su jedan od najboljih i najoriginalnijih načina za promoviranje Vašeg posla, proizvoda, usluge, tvrtke ili bilo kakvog događaja .

MARKETING

Naše dosadašnje iskustvo u marketingu će Vam zasigurno biti od velike pomoći .

KREATIVNOST

Cjelokupni rad, kao i poslovna ideja se temelji na kreativnosti IMPRESSURA tima .

TEHNOLOGIJA

Trudimo se biti u korak sa Tehnološki najsuvremenijom opremom .

POUZDANOST

U 100% slučajeva se držimo dogovorenih rokova .

Marketinške ili promotivne puzzle su jedan od najboljih i najoriginalnijih načina za promoviranje Vašeg posla, proizvoda, usluge, tvrtke ili bilo kakvog događaja  svojim postojećim i potencijalnim klijentima i poslovnim partnerima .

Svojom originalnošću i jedinstvenim vlastitim dizajnom će zacijelo privući pažnju novih potecnijalnih klijenata, kupaca, a i podići vaše poslovne marketinške aktivnosti na novu razinu .

MARKETINŠKE PUZZLE izrađujemo u različitim dimenzijama i na različitim debljinama papira i kartona, a izrađujemo ih prema Vašim željama i potrebama .

Dakle, mogućnosti su široke….možete izabrati neku od vlastitih fotografija, logo tvrtke, uključiti i neku ilustraciju ili crtež prema našem savjetu i međusobnom dogovoru, te informacije koje će vaše promotivne puzzle učiniti sveobuhvatnim. da biste postigli cilj, odnosno doprli do onoga kome je namijenjena reklama Vašeg proizvoda ili usluge .

Također, možemo Vam pomoći u izradi dizajna Vaših promotivnih puzzli iskusnim i stručnim savjetima, a isto tako i ukoliko želite ilustracije, koje bi promovirale ono što želite, napravit ćemo nekoliko prijedloga, već prema dogovoru .

Uz marketinške puzzle poslat ćete jasnu poruku kao dio većih marketinških kampanja, svoju tvrtku ili proizvod predstaviti na zanimljiv i prema našem iskustvu i iskustvu naših dosadašnjih klijenata, jedinstven i efikasan način.

Također su odličan marketinški materijal za promociju raznih festivala i raznih društvenih događaja, a u sklopu toga mogu se koristiti kao personalizirane pozivnice ili prilagođene čestitke i zahvalnice .

Ova kreativna rješenja pomoći će vašem poduzeću da se istakne iznad vaših konkurenata .

Korištenje marketinških puzzli na humanitarnim događajima i dobrotvornim akcijama još je jedna sjajna ideja .

Na primjer ako prodajete čestitike ili razglednice, kalendare i slično s ciljem prikupljanja sredstava, zasigurno ćete prije prodati te proizvode u obliku puzzli, nego obične, a mogu se koristiti i kao priznanje za sudjelovanje u događaju .

One također mogu biti poseban način promoviranja vašeg sportskog ili kakvog drugog kluba ili udruge .

Sportski klubovi koriste marketinške puzzle kao kvalitetan promotivni materijal, suvenir za dar ili prodaju navijačima i obožavateljima kluba .

U IMPRESSURI se trudimo uskladiti cijenu, kvalitetu i rokove isporuke .

Svakoj se narudžbi trudimo posvetiti pojedinačno i s puno pozornosti, da bi postigli što bolje i za klijenta efikasne rezultate, bez obzira radi li se o manjoj ili većoj narudžbi .

Marketinške puzle proizvodimo u bilo kojoj količini, ovisno o Vašim potrebama, a isto tako proizvode šaljemo i van Hrvatske .

Ugodna suradnja i zadovoljan klijent su nam prioritet, zato nas kontaktirajte i u najkraćem mogućem vremenskom roku ćemo odgovoriti na Vaš upit, te Vam sa zadovoljstvom pomoći u odabiru proizvoda koji bi zadovoljio Vaše marketinške potrebe .

Foto tisak

Galerija proizvoda

U galeriji možete vidjeti promotivne puzzle nekih naših klijenata.
Rado ćemo Vam pomoći pri izboru i dizajnu Vaših puzzli.
Cijene su različite, a ovise o broju dijelova, nakladi, načinu dostave i pakiranju, pa za točne cijene nas slobodno kontaktirajte s povjerenjem i odgovorit ćemo na Vaš upit u što kraćem mogućem vremenskom roku.

Ne oklijevajte nazvati nas na tel. +385-91-5392-809 ili nas kontaktirajte putem maila: puzzleimpressura@gmail.com

Garantiramo ugodnu suradnju i kvalitetan proizvod, a samim time i zadovoljstvo klijenta, stoga nas slobodno kontaktirajte i putem obrasca i odgovorit ćemo na Vaš upit u najkraćem mogućem vremenskom roku.

impressura d.o.o.

Jordanovac 19, Zagreb

M. +385-91-5392-809

T. +385-1-2321-982

E.puzzleimpressura@gmail.com

impressura puzzle

Gdje se nalazimo ?

ImpressuraPuzzle