Impressura d.o.o.

Podijelite svoje sretne trenutke na našim jedinstvenim puzzlama !

DIZAJN

Nudimo jedinstven i originalan dizajn !

DOSTUPNOST

Našim klijentima smo dostupni 0-24 !

KVALITETA

Kvalitetan proizvod nam je na prvom mjestu !

BRZA ISPORUKA

Po potrebi proizvode dostavljamo u roku 24 sata !

IMPRESSURA  d.o.o.

U sklopu našeg proizvodnog i prodajnog asortimana sve značajniji udio zauzima izrada personaliziranih puzzli, izrađenih prema specifičnim željama naručitelja ( foto, logo, marketing motiv, slika…itd ).
Puzzle izrađujemo i isporučujemo u količinama od jednog originalnog primjerka do velikih količina u serijskoj proizvodnji za ugovorenog naručitelja .
Bez obzira radi li se o pojedinom kupcu u maloprodaji, veleprodaji, tvrtki, obrtu ili bilo kakvoj drugoj instituciji, događaju ili marketing akciji u mogućnosti smo udovoljiti svim željama i poslovnim zahtjevima partnera, odnosno kupaca naših proizvoda .

Vrhunski dizajn, visoka kvaliteta tiskanog materijala i najbrža isporuka odlike su koji nas čine drukčijima od drugih.

Naša organizacija, opremljenost i iskustvo rezultiraju pouzdanom isporukom gotovog proizvoda na dogovorenoj lokaciji u vrhunskoj kvaliteti i najkraćem mogućem vremenskom roku .
Na području grada Zagreba isporučujemo gotov proizvod u roku do 1 dana od konačne narudžbe .
Za isporuku van područja Zagreba organiziramo dostavu brzom paketnom distribucijom na lokaciju kupca-naručitelja .
Posjedujemo značajno iskustvo i reference u radu sa Foto salonima i radnjama – Kodak, Konica, Foto Raf, Foto Duga, Foto Zagreb, Foto Nana, Max, Foto Sandi i ostali .
Poslovna suradnja sa renomiranim tvrtkama kao što su Kraš, Nestle, Jamnica, Suzuki, JGL, donijela nam je iskustvo i u izradi većih serija sa definiranim motivom, oblikom proizvoda i zahtjevnim marketingom .
Posebni značaj sveprisutnoj Internet prodaji i marketingu .
Ovaj vid nastupa na tržištu planiramo dalje razvijati, te se prilagođavati zahtjevima i potrebama tržišta, odnosno kupaca .
Naš proizvodni program prilagođen je individualnim zahtjevima i potrebama kupaca .
Izrađujemo uzorke, predlažemo vizualna rješenja, nudimo pakiranja sa logom naručitelja, dizajn, motive, pripremu za Web, kao i ostale usluge iz domene grafičke pripreme i izrade .
U našoj proizvodnji koristimo vrhunske materijale renomiranih dobavljača, što jamči kvalitetu, dugotrajnost i uporabljivost proizvoda, kao i dugoročno zadovoljstvo kupaca .
Ukoliko želite da Vas detaljnije upoznamo sa svim opcijama eventualne poslovne suradnje, komercijalnim uvjetima, tehničkim i tehnološkim mogućnostima, uzorcima, kao i svemu ostalom što bi moglo doprinijeti realizaciji poslovne suradnje na obostranu korist, slobodno nas kontaktirajte na gore naveden brojeve ili email u bilo koje doba dana .
Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge kao i za suradnju pri realizaciji Vaših ideja.
Pri ugovaranju plasmana naših proizvoda za daljnju prodaju, nudimo atraktivne i stimulativne uvjete .

Zahvaljujemo na Vašem interesu te se nadamo Vašem pozivu za osobni kontakt i prezentaciju naše tvrtke, odnosno proizvoda i usluga koje nudimo .

Gdje se nalazimo ?

ImpressuraPuzzle