TISAK I DIZAJN

Pružamo usluge grafičkog dizajna, digitalnog, offset i foto tiska.
Tiskamo na svim, pa i najvećim dimenzijama !
Opširnije o uslugama pročitajte na stranici.

Digitalni tisak

Offset tisak

Foto tisak

Tisak velikih formata

Foto tisak

Digitalni tisak

Digitalni tisak u potpunosti olakšava proces tiska, a što se financijske isplativosti tiče, idealan je za tisak manjih naklada kao što su tisak plakata, pozivnica, posjetnica, flajera, kataloga, brošura, cjenika i različitog promotivnog materijala, što bi u offset tisku trajalo nekoliko dana i bilo ne ekonomično.

Pri tiskanju većih naklada, poput knjiga, stripova, novina i sličnog još uvijek je Offset isplativiji

Cijeli proces samog tiska je vrlo jednostavan, te najveći dio vremena odlazi na pripremu.

Materijal pripremljen u jednom od programa za obradu fotografija, te raznim alatima i dodacima ( u posljednje vrijeme uobičajeno se koriste Adobe i Corel alati ) sa računala odlazi ravno u stroj za digitalni tisak, koja za svega par minuta izbacuje više desetaka otisaka .

Digitalni tisak je namijenjen korisnicima koji tiskaju male naklade u kratkom vremenskom roku, pa sama tehnologija digitalnog tiska omogućava nam da Vaše ideje i želje otisnemo brzo i kvalitetno.  .

Tiskamo na različitim materijalima, kao što su cerade, platna, staklo, drvo, različite plastične mase poput Forexa, stakloplastike i slično, a to je i najveća prednost ove tehnologije.

Dugogodišnje iskustvo u tiskanju na spomenutim materijalima i veliki broj klijenata, a isto tako i digitalni tiskarski stroj XEROX  neki su od razloga da nas kontaktirate i pružite priliku da  kvalitetno i brzo otisnemo promotivni materijal za Vaše poduzeće.

Kod nas možete tiskati Vaše kataloge, brošure, plakate, posjetnice, fascikle, jelovnike, zahvalnice, pozivnice, kuverte, memorandume, kao i mnoge druge materijale potrebne Vama i vašem poduzeću, za šta je digitalni tisak posebno pogodan .

IMPRESSURA Vam pruža brojne prednosti u suradnji – brzina izrade i kvaliteta, povoljna cijena, mogućnost tiska na različitim materijalima, mogućnost personalizacije, te što je bitno, ugodna komunikacija s našim stručnim djelatnicima.

Kontaktirajte nas  s povjerenjem, pošaljite upit putem obrasca na stranici ili na email puzzleimpressura@gmail.com.

Odgovorit ćemo na Vaš upit u što kraćem mogućem vremenskom roku.

Foto tisak

Offset tisak

Offset tisak je indirektna tehnika  tiska, gdje se boja prenosi sa offsetne ploče na gumeni plašt, a sa njega na papir .
Ovom tehnikom se tiska uglavnom na papir, polukarton i karton, a tiskaju se uglavnom veće naklade brošura, kataloga, flajera, , memorandumi, srednje i veće  naklade posjetnica , knjige…
Tiskovna forma se pravi na tankoj aluminijskoj ploči debljine od 0,15 do 0,70 milimetara koja je presvučena fotoosjetljivim slojem.
Cijeli taj postupak zahtjeva određenu pripremu, točnije izradu ploča  i samim tim postoje fiksni troškovi koji isključuju isplativost malih naklada, ali i sam postupak  produkcije traje bar dva – tri radna dana.
Tehnika offset  tiska se koristi za tisak  velikih  i srednjih naklada i idealna je tehnika za sve tiskane forme koje zahtjevaju određenu preciznost , tehnike dorade ofsetnim lakom, štancanje u krivolinijskim formama, jer za razliku od digitalnog tiska  postoje mnogo manja odstupanja u kvaliteti otiska i samoj preciznosti tiskane forme .
Opremljeni smo četvorobojnim  offset  B2 strojem  renomiranog brenda HEIDELBERG čime garanttiramo kvalitetu otiska.
Ovaj visoko produktivan stroj  nam pruža mogućnost da u kratkom vremenskom roku isporučimo vrlo zahtjevne tisakne forme, a posjedujemo i sve potrebne doradne mašine kao i opremu za plastifikaciju, čime smo u mogućnosti da ponudimo konkurentne i tržišne cijene offset tiska.
Ako Vam je potrebna pomoć u definiranju posla, specifikaciji materijala ili izradi probnih uzoraka  u digitalnom formatu prije izrade većih  naklada,  uvijek smo spremni izaći u susret i pomoći u zajedničkom poslovnom interesu.
Brošure, katalozi, kuverte, memorandumi, fascikli i ostali reklamni tiskani materijal možemo tiskati  različitim tehnikama, ovisno o nakladi i specifikacijama.
Za ponude, cijene i ostalo kontaktirajte nas s povjerenjem i potrudit ćemo se u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš upit.
Foto tisak

Digitalni tisak velikih formata

Ukoliko imate potrebu za tiskom na veće površine, oslikavanjem velikih izloga trgovine, promotivnih stalaka, jumbo plakata, tiska na tendama, ceradama i slično, tad smo Vam u mogućnosti ponuditi uslugu DIGITALNOG TISKA VELIKIH FORMATA i to u kratkim rokovima isporuke.
Digitalni tisak velikih formata se najčešće koristi U mogućnosti smo ponuditi kvalitetni print u kratkim rokovima isporuke. Također, ukoliko je potrebna grafička priprema vješti smo u tome.

• tisak plakata do najvećih dimenzija
• tisak na PVC foliju
• tisak na reklamne i kamionske cerade
• tisak na mesh i rupičaste bannere
• tisak na reklamne zastave
• tisak na staklene površine – Sve češće se koristi kao dekorativni element ili stakleni zid u kuhinjanma !
• oslikavanje reklamnih stalaka

Nudimo Vam KOMPLETNU USLUGU dizajna i tiska po prihvatljivim, a mnoge artikle i po najpovoljnijim cijenama

– GRAFIČKA PRIPREMA
– KVALITETAN TISAK
– KRATKI ROKOVI ISPORUKE

Naši dugogodišnji stalni klijenti i suradnici su garancija kvalitete i pouzdanosti !
Foto tisak

Foto tisak

DIMENZIJE STANDARDNIH FORMATA ZA TISAK:

Kontaktirajte nas s povjerenjem. Pošaljite nam upit, narudžbu, ponudu ili ostavite svoj komentar. Vaše mišljenje nam je važno !

Dohvati svoju puzzlu !

impressura d.o.o.

Jordanovac 19, Zagreb

M. +385-91-5392-809

T. +385-1-2321-982

E.puzzleimpressura@gmail.com

Gdje se nalazimo ?

ImpressuraPuzzle